Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ماه مبارک رمضان شاید برخی از مردم به دلیل ضعف روزه‌داری نتوانند برای تکمیل واکسیناسیون اقدام کنند؛ از همین رو ساعت کاری ۱۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در ماه رمضان از ساعت ۲۱ تا ۲۴ است.

دکتر محمدحسن درخشان با اشاره به مراکز تجمیعی واکسیناسیون که در مشهد طی شیفت شب ارایه خدمت می‌کنند، گفت: پایگاه تجمیعی اطلس واقع در میدان حافظ، درمانگاه خیریه آل محمد(ص) در بلوار ۱۷ شهریور، مرکز تجمیعی هلال احمر درمانگاه توان‌بخشی، مرکز خدمات جامع سلامت اباعبدالله(ع)، نمایشگاه بین‌المللی سالن عطار، مرکز تجمیعی بهورز، مرکز تجمیعی حافظ در بلوار سرافرازان و مرکز تجمیعی شهید محرابی برای واکسیناسیون در خدمت شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین مرکز تجمیعی شهید بی‌بی صدیقه سیدی واقع در بلوار هدایت غربی، مرکز واکسیناسیون تجمیعی ناصری واقع در خواجه‌ربیع، مرکز تجمیعی واکسیناسیون قدس واقع در رسالت ۳۳ از مراکز واکسیناسیون کروناست که در ماه مبارک رمضان در شیفت شب نیز در خدمت عموم مردم است.  

درخشان با بیان اینکه تعداد موارد PCR مثبت نسبت به میزان مراجعات مردمی بالاست، خاطرنشان کرد: این موضوع نشان می‌دهد اکثر بیماران تا زمان طولانی شدن بیماری و ورود به مراحل شدید بیماری برای انجام تست PCR مراجعه نمی‌کنند و اکثرا مشغول خوددرمانی هستند؛ این در حالی است که اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود، می‌توان درمان به موقعی نیز برای آن انجام داد.

رئیس توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ساعت کاری مراکز منتخب کرونا در ماه مبارک رمضان نیز ۷.۳۰ صبح تا ۱۹ است، گفت: درمانگاه‌های بخش خصوصی که همکار مراکز منتخب کروناست، بنا بر شکل پروانه بهره‌برداری مرکز به فعالیت خود ادامه می‌دهند؛ به این معنا که اگر مرکز بخش خصوصی شبانه‌روزی فعالیت کند، در حوزه کرونا نیز باید ۲۴ ساعته به بیماران ارایه خدمت داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وی گفت: سایر مراکز واکسیناسیون کرونا در ماه مبارک رمضان تا ساعت ۱۴ در خدمت عموم مردم قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واکسن کرونا مراکز واکسن دانشگاه علوم پزشکی مشهد ماه مبارک رمضان مرکز تجمیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی

سازمان تأمین‌ اجتماعی اعلام کرد: در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است. - اخبار اجتماعی -

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر 46 میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای 403 داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت 640 داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، 363  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و 40 داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از 9/99 درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌ اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود 60 درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌ اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 15 هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس 148 میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران