Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نشست خبری تشریح برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ویژه ماه مبارک رمضان روز سه‌شنبه(۱۶ فروردین) با حضور سیدعلیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی، امیرحسین سمیعی معاون هنری این سازمان و منصور قصری‌زاده مدیر رادیو قرآن و جمعی از مسئولان در سالن کنفرانس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این نشست اظهارداشت: امسال مجموعه برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به مناسبت ماه مبارک رمضان با عنوان برآستان جانان با شعار رمضان، جشن بندگی و صبر با مشارکت رادیو سراسری قرآن برگزار می‌شود و امیدواریم به واسطه این مشارکت و همدلی برنامه‌ها از اثربخشی بیشتری برخوردار باشد.

فاطمیان‌پور، افزایش ارتباط با خدا در بین مردم شهر تهران، ترویج فضیلت اخلاقی صبر در بین مردم و ایجاد فضای جشن و شادی به مناسبت ماه رمضان در شهر را از رویکردهای برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری در ماه مبارک رمضان عنوان کرد و گفت: امسال ۲۴ عنوان برنامه فرهنگی هنری در ۴۶۰ اجرا تدارک دیده شده است.

وی افزود:مراکز فرهنگی هنری مناطق ۲۲گانه در شرایط شیوع کرونا محصولات متنوع فرهنگی هنری را در فضای مجازی تولید کردند که در ماه رمضان نیز براساس رویکردهای سازمان، ۳۶ فرهنگسرا بیش از یکصد اثر را در فضای مجازی تولید خواهند کرد.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد: اجرای پویش قرآن بخوانید، جایزه بگیرید ویژه کودکان و نوجوانان با مشارکت برنامه صد رادیو قرآن به صورت مجازی در سطح مناطق و به صورت حضوری در میدان امام حسین(ع)، بوستان خیام منطقه ۱۳، میدان ابن سینا منطقه ۱۹، بلوار شهدای گمنام منطقه ۱۷، میدان بریانک منطقه ۱۰، فرهنگسرای اشراق منطقه چهار و میدان چیذر منطقه یک، سحرخیزان کوچک برگزاری جشن ویژه دخترها و پسرهای روزه اولی در شب میلاد امام حسن(ع) همراه با اهدای هدیه یادبود و برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی هنری به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۳، بازی محیطی راز ویژه نوجوانان و جوانان به همت فرهنگسرای خاوران از جمله برنامه‌های این سازمان است.

فاطمیان‌پور، پویش هفت سالگی با هدف آموزش نماز به گروه سنی هفت تا ۱۰ سال به دبیری فرهنگسرای اخلاق، برگزاری مسابقه رازهای آسمانی به صورت مجازی با موضوع مفاهیم قرآن کریم از ۱۴ رمضان به مدت ۱۴ روز به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه چهار، ویژه برنامه شکیبا اجرای نمایش خیابانی با موضوع صبر در میدان امام حسین(ع)، دریاچه شهدای خلیج فارس، فرهنگسرای خاوران، متروی ایستگاه حضرت ولیعصر(عج) و باغ موزه قصر از افطار تا سحر همراه با توزیع محصول داستان‌های مصور شکیبا بین مخاطبان به همت فرهنگسرای فردوس را از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ماه رمضان عنوان کرد.

وی با اشاره به پویش با رهروان سحر توسط فرهنگسرای امید اظهارداشت: در این پویش فرهنگسراهای سازمان از خانواده‌های علاقه‌مند دعوت می‌کنند تا در حیاط مجتمع‌های مسکونی و منازل سفره‌ سحری برای نیروهای شب کار(نیروهای اورژانس، نیروی انتظامی و نیروهای خدماتی شهرداری) برپا کنند که سال های گذشته این پویش با استقبال بسیاری از سوی شهروندان مواجه شد.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به برگزاری شب شعر مادر امت و مرثیه‌خوانی به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س) در مسجد این حضرت در منطقه هفت گفت: مراسم آئینی ضیافت الحسین؛ مجلس قرائت قرآن و برپایی سفره افطاری ساده با مشارکت گروه‌های جهادی و مردمی در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود، همچنین به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س)، ولادت امام حسن(ع)، شب‌های قدر و شهادت حضرت علی(ع) مراسم ویژه‌ای در این میدان پیش‌بینی شده است.

فاطمیان‌پور افزود: همایش عمری با قرآن تجلیل از پنج پیشکسوت قرآنی در ایام ولادت امام حسن(ع) به همت فرهنگسرای قرآن، راه‌اندازی سامانه ندای قرآن؛ تلفن گویای ۱۴۴۰ برای ارائه خدمات قرآنی از قبیل ترتیل، ترجمه، قرائت، و تفسیر، برگزاری ششمین دوره مسابقات قرآنی سراج ویژه جلسات قرآنی محلات شهر تهران در رشته‌های قرائت و حفظ قرآن کریم، کارگاه آموزشی هنر تلاوت، دوره آموزشی تربیت دینی، تنفس صبح برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن در مساجد شهر تهران از برنامه‌های فرهنگسرای قرآن در ماه رمضان است، همچنین کرسی تلاوت قرآن کریم و اقامه اذان توسط نوجوانان در ایستگاه‌های مترو امام خمینی(ره)، تئاتر شهر و دروازه دولت برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: تولید کلیپ فازمتر مدیا تولید ویدئوکلیپ فازمتر مدیا با موضوع صبر کردن و انتشار آن در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تولید محصول کتاب همراه با موضوع صبر و پادکست آبی عمیق با موضوع دعای هر روز ماه رمضان و مناسبت‌های ماه از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی شهرداری تهران در ماه رمضان است.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اظهارداشت: وبینار فلسطین آزاد می‌شود به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک با موضوع آزادسازی قدس شریف، دستاوردهای محور مقاومت و... از روز جهانی قدس نهم اردیبهشت تا روز نکبت ۲۴ اردیبهشت به صورت مجازی و میدانی با حضور اندیشمندان و کارشناسان داخلی و بین‌المللی به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک، نمایشگاه فرهنگسرای قدس؛ برپایی چهار ایستگاه در مسیر راهپیمایی روز قدس همراه با توزیع محصولات فرهنگی برای گروه‌های مختلف با شعار القدس هی المحور به همت مدیریت‌های فرهنگی ۱۰، ۱۱ و ۱۷  از برنامه‌های این سازمان به مناسبت روز قدس است.

فاطمیان‌پور گفت: محصول فرهنگی عیدانه به مناسبت عید فطر تولید و در محل اقامه نماز به همت مدیریت‌های فرهنگی ۶ و هفت بین کودکان و نوجوانان توزیع می‌شود.

تولید و انتشار موسیقی «پیشواز»

قطعه معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این نشست با اعلام برنامه‌های این معاونت در ماه مبارک رمضان گفت: کارگاه کاتبان وحی پس از  شب‌های قدر برگزار می‌شود، در این کارگاه یکی از استادان برجسته نقاشی خط به همراه هنرجویان یک آیه قرآنی را به تصویر می‌کشند، بعد این آثار در باغ موزه هنر ایرانی به نمایش گذاشته می‌شود.

سمیعی افزود: در راستای زیست مومنانه و برای ارائه خدمات به روزه‌داران در ماه مبارک رمضان سه مرکز منتخب‌؛ باغ موزه هنر ایرانی، باغ موزه قصر و موزه هنرهای دینی امام علی(ع) از ساعت ۱۸ تا یک نیمه شب باز است و علاقه‌مندان امکان بازدید دارند.

وی اظهارداشت: در حوزه آفرینش‌های ادبی، به مناسبت گرامیداشت روز قدس، دومین شب شعر بین‌المللی قدس با همکاری دفتر شعر مقاومت سازمان با موضوع مقاومت از فلسطین تا یمن با حضور شاعرانی از ۶ تا هشت کشور از جمله ایران، یمن، فلسطین، عراق، پاکستان، افغانستان، سوریه، آذربایجان به زبان‌های فارسی، عربی، اردو، آذری برگزار می‌شود و گروه سرود بین‌المللی از قم که نخستین بار در سال ۱۳۹۷ در فرهنگسرای انقلاب به اجرایبرنامه پرداخت نیز اجرا می‌شود، مسابقه‌ای با موضوع حضرت خدیجه(س) در قالب داستان کوتاه و تصویرگری در گروه سنی کودک برگزار می‌شود، فراخوان این مسابقه در سالروز وفات این حضرت منتشر و اختتامیه آن در سالروز ازدواج حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه(س) برگزار می‌شود.

سمیعی گفت: تولید و انتشار قطعه‌های موسیقی پیشواز به مناسبت استقبال از ماه رمضان و  القدس هی المحور به زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی به مناسبت روز قدس و انتشار آنها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را از دیگر برنامه‌های معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ماه رمضان عنوان کرد.

معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: پردیس‌های سینمایی این سازمان در ماه رمضان از سانس ۱۶ تا ۲۳:۵۰ فعالیت دارند و مجموعه باغ کتاب نیز از ساعت ۹ تا ۲۱ میزبان علاقه‌مندان است.

برگزاری جشنواره صد در رادیو قرآن

مدیر رادیو قرآن نیز در این نشست با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اظهارداشت: مهمترین و شاید اصلی‌ترین مشکلی که در همه فعالیت‌های کرداری، رفتاری و کنش‌های اجتماعی در جامعه احساس می‌کنیم ریشه در این دارد که ما نتوانستیم آنچنان که باید و شاید از فرهنگ قرآن استفاده کنیم، هدف ما این است که سعی کنیم قرآن را آنچنان که هست، به صورت ناب معرفی کنیم و سعی کنیم خودمان در حد وسعمان به آن عمل کنیم.

قصری‌زاده با اشاره به همکاری رادیو قرآن با سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در اجرای برنامه‌های ماه مبارک رمضان گفت: رسالت رادیو قرآن، فرهنگسازی قرآن است و اگر قرار باشد در داخل استودیو برنامه‌هایی را به صورت یک سویه اجرا کنیم، قطعا تاثیرات ارزشمندی در جامعه نخواهد داشت و در صورتی که ما در میان مردم باشیم یا مردم در میان ما باشند و این ارتباط دو سویه باشد، به اهداف خود دست خواهیم یافت که چنین شرایطی در همکاری با سازمان فرهنگی هنری مهیا شده است.

وی بیان کرد: برای فرهنگسازی قرآنی و آوردن آن در بطن جامعه، تصمیم گرفتیم که اکثریت مردم با قرآن انس بیشتری پیدا کنند، مقدمه انس با قرآن، قرائت آن است، در این راستا جشنواره صد را تدوین کردیم؛ فرکانس رادیو قرآن هم عدد صد است و در راستای افزایش توجهات، معیار و شاخصی برای برنامه‌های این شبکه قرار گرفت.

مدیر رادیو قرآن اظهارداشت: در راستای هم‌افزایی و مشارکت با سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران جشنواره صد در کنار برنامه برآستان جانان این سازمان برگزار می‌شود، سال گذشته زمان برنامه صد حدود یک ساعت و نیم بود و برنامه‌های ویژه ماه رمضان هم یک ساعت و نیم بود که جمعا سه ساعت برنامه ماه رمضان داشتیم. این برنامه‌ها در داخل استودیو بود که امسال برنامه صد با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در میان مردم در قالب ۲۷۵ دقیقه تا ۳۰۰ دقیقه اجرا می‌شود.

قصری‌زاده گفت: در این برنامه ۹ آیتم به صورت زنده اجرا خواهد شد، میهمان هنری، بازیگر، خواننده، خوشنویس، خانواده‌های موفق قرآنی و قاری نوجوان در برنامه حضور خواهند داشت، مناجات‌خوانی فارسی، تلاوت قرآن، اجرای تواشیح، برنامه ویژه کودکان صد دانه یاقوت با صداپیشگی مریم نشیبا، اجرای مسابقات از جمله بخش‌های این برنامه است، همچنین بخش‌هایی همچون مکتب سردار سلیمانی؛ آیتم نمایشی از زندگی ایشان، طعم عسل؛ سخنان استاد عباس سلیمی درباره اهمیت قرآن در ماه رمضان، رمضانیه؛ خاطرات ماه رمضان، میهمان دل ما باشبا موضوع امام زمان(عج)، دعای روزانه ماه رمضان و دعای افتتاح نیز از قبل تولید شده که در فواصل برنامه پخش می‌شود.

برچسب‌ها سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان رادیو قرآن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان رادیو سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان رادیو قرآن معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برنامه های سازمان فرهنگی هنری شهرداری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه مبارک رمضان فضای مجازی برگزار می شود حضرت خدیجه س ماه رمضان رادیو قرآن باغ موزه روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری حجت الاسلام کمال خداداده رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت دهه کرامت (صبح امروز، ۱۸ اردیبهشت ماه) در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست، حجت الاسلام خداداده، دهه کرامت را یکی از مهمترین و جریان آفرین ترین مناسکی دانست که در اقصی نقاط کشور دنبال می‌شود؛ گفت: شاید بتوان گفت دهه کرامت بعد از ماه‌های محرم و صفر و برخی از مناسبت‌های ماه مبارک رمضان یکی از مهمترین جریانات فرهنگی کشور محسوب می‌شود که در همه محلات، مساجد و هیئات مذهبی برنامه‌های ویژه ای به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

مراسم ویژه در بقاع متبرکه و امامزادگان و مساجد

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به وجود ۸۰ هزار مسجد و هفت هزار بقعه متبرکه در کشور که محل نور، تجمع مردم و هویت منطقه و شهرها هستند، افزود: در این دهه در بقاع متبرکه و امامزادگان مساجد مراسم‌های ویژه و تجلیل از این مکان‌های مقدس (امامزادگان) صورت می‌گیرد.

توجه ویژه به خانواده در دهه کرامت

رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت دهه کرامت افزود: اگر حجم بزرگ برنامه‌ها و جریان آفرینی این ایام با برنامه ریزی و دقت لازم صورت گیرد، می‌تواند در فرهنگ عمومی تأثیرگذاری بسیاری داشته باشد؛ ضمن اینکه تلاش شده است در این ایام به موضوع «خانواده» از سوی دستگاه‌ها و متولیان فرهنگی اهتمام ویژه ای صورت گیرد چرا که این دهه بهترین زمان برای ارائه مفهوم خواهری، دختری، برادری، مادر و پدر بودن است و لازم است، خانواده‌ها نسبت به مناسبت‌های این ایام اهتمام داشته باشند.
وی ادامه داد: این موضوع مهم است که بدانیم احمد بن موسی (ع) چه رابطه عاطفی با برادرشان داشتند تا ما با الگوبرداری از این بزرگوار محبت خود را نسبت به برادر بیشتر کنیم و چه روزی بهتر از روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) برای نشان دادن ارادت خود نسبت به برادر؛ از این رو ضرورت دارد که جامعه اسلامی نسبت به این روزها بازآفرینی، مرور و بازشناسی داشته باشند و این الگوها به جامعه ما معرفی شود.

حجت الاسلام خداداده با اشاره به عنوان شعار امسال دهه کرامت در سال ۱۴۰۳ با عنوان «با شما سربلندیم» برگرفته از روایتی از امام رضا (ع)، خاطرنشان کرد: ستاد بزرگداشت دهه کرامت برای هر روز این دهه نیز عنوانی را انتخاب کرده است، تا بتوانیم در سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) جایگاه ایشان را معرفی کنیم، زیرا کریمه اهل بیت (ع) هجرت‌شان به قم علاوه بر دیدار با برادر یک هجرت سیاسی و احیای شریعت و مبارزه سیاسی تلقی می‌شد.

وی با اشاره به ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: ایشان احیاگر دین، عالمه دینی، مفسره و شخصیتی بودند که وجود نورانی شأن در کشور ما آثار تمدنی داشته است.

وی با اشاره به اینکه تمدن غرب به دنبال وارد کردن روزهایی به عنوان روز دختر، روز عشق و روز زن برگرفته از فرهنگ خودشان در کشور ما است، افزود: دهه کرامت بهترین فرصت برای اصلاح نظام مهندسی فرهنگی کشورمان محسوب می‌شود.

۴۰ نهاد دینی و اجتماعی عضو دهه کرامت

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۴۰ نهاد دینی و اجتماعی عضو ستاد بزرگداشت دهه کرامت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: همه اعتاب مقدسه و دستگاه‌های فرهنگی در یک اتاق عملیات تمام عیار برای عملیات بزرگ فرهنگی در دهه کرامت برنامه ریزی کردند، تا سرور و نشاط و بعد معنوی زیبایی‌های این ایام در عرصه فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، چرا که برخی ما را متهم می‌کنند، مجالس عزا در جامعه رونق دارد و با شکوه برگزار کردن جشن‌های دهه کرامت می‌تواند ضمن بار معنوی در جامعه نشاط و سرور هم به همراه داشته باشد.

تدارک بیش از ۱۲۰ هزار عنوان برنامه در سراسر کشور

وی از تدارک بیش از ۱۲۰ هزار عنوان برنامه فرهنگی، علمی، ورزشی و خدماتی همزمان با ایام دهه کرامت در سراسر کشور خبر داد و افزود: آئین آغاز جشن‌های دهه کرامت صبح روز ۲۰ اردیبهشت در آستان حضرت فاطمه معصومه (س) با سخنرانی حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری آغاز می‌شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از تدارک ۳۶۰ عنوان برنامه از سوی آستان مقدسه کریمه اهل بیت (ع) خبر داد و گفت: پنجمین کنگره بین المللی امام رضا (ع) ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت با حضور شخصیت‌های علمی، بین المللی و دینی در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

اجتماعات چندهزارنفری دخترانه

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت از برگزاری جشن‌های بین المللی کاروان‌های زیر سایه خورشید در دو هزار نقطه ایران و جهان با حضور خادمان رضوی خبر داد و گفت: جشن تکلیف دختران و اجتماع دخترانه در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و ۲۰۰ نقطه کشور به صورت همزمان به صورت همزمان برگزار می‌شود؛ ضمن اینکه اجتماع بهترین دختر دنیا و نیز اجتماع پنج هزار نفری دانشجویان دختر در شهرهای مختلف برپا می‌شود.

وی از اجتماع دو هزار خادم افتخاری آستان حضرت شاهچراغ (ع) در روز ششم ذی القعده (روز بزرگداشت آن حضرت (ع)) خبر داد و تصریح کرد: تقدیر از خادمان پیشکسوت و برگزاری مراسم یادمان برای شهدای حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) از جمله برنامه‌های روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) است.

حجت الاسلام خداداده در ادامه از برگزاری جشن سه هزار نفری دختران در آستان حضرت عبدالعظیم (ع) خبر داد و تصریح کرد: در مسجد مقدس جمکران نیز با توجه به حضور میلیونی مردم امکان اسکان و نیز برنامه‌های محتوایی تدارک دیده شده است.

وی تصریح کرد: امسال تمرکز ویژه برنامه‌های دهه کرامت بر موضوع خانواده است و تلاش داریم نگاه تمدنی به این موضوع در ایام دهه کرامت داشته باشیم زیرا ما شرافت و عزت خودمان را مدیون اهل بیت (ع) می‌دانیم.

کد خبر 6099648

دیگر خبرها

  • امیر تتلو در زندان قرآن و نهج‌البلاغه می‌خوانَد | او تمام ‌ماه رمضان را روزه گرفت و برنامه محفل که در شب‌های ‌ماه رمضان پخش می‌شد را نگاه کرد!
  • ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در آذربایجان غربی اجرا شده است
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • جزئیات برنامه دهه کرامت
  • تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • برگزاری ۴۰ عنوان برنامه هم‌زمان با دهه مبارک کرامت در استان مرکزی