Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه کودک بیان کرد که برخلاف ۲ سال گذشته شبکه کودک ماه رمضان امسال ۲۴ ساعته نمی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد سرشار مدیر شبکه کودک درباره برنامه های ماه رمضان این شبکه و رویکردی که دارند گفت: شبکه کودک برای ماه رمضان و در ادامه آن تابستان به یک رویکرد می پردازد و آن هم سواد رسانه ای و مشارکت با «زیست بوم درسا» است که از طریق مجموعه «مل مل» سراغ این مهم می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما امیدواریم امسال بتوانیم با همکاری مشترکی که بین شبکه و «زیست بوم درسا» شکل گرفته است به خوبی این اتفاق را رقم بزنیم. «زیست بوم درسا» محیطی است که به شکل فضای مجازی برای بچه ها درست شده است و سیم کارت هایی مخصوص بچه ها دارد، فروشگاه اپلیکیشن دارد و از وی او دی اختصاصی برخوردار است و ما امیدواریم همکاری مشترکی با این زیست بوم داشته باشیم.

مدیر شبکه کودک با اشاره به اینکه امسال برخلاف سال های گذشته شبکه کودک در ماه رمضان ۲۴ ساعته نمی شود، عنوان کرد: ما دیگر برنامه ها را به صورت ۲۴ ساعته در ماه رمضان روی آنتن نخواهیم برد و برنامه ها به روال سابق تا ساعت ۲۲ شب پخش می شود. غیر از مجموعه «مل مل» که به تازگی روی آنتن رفته است و در ماه رمضان ادامه دارد، مجموعه شادی را هم داریم که در ماه مبارک رمضان پخش می شود.

وی عنوان کرد: با توجه به محدودیت تعداد ساعات شبکه، نمی توانیم موضوعات زیادی را به عنوان محور و سوژه قرار بدهیم و فقط امسال در رده خردسال بحث آموزش های پیش دبستانی را داریم. حدود ۸۰ درصد خردسالان در کشور ما به مهدکودک نمی روند و آموزش هم نمی بینند در حالیکه در کشورهای پیشرفته درصد کودکانی که به مهدکودک می روند بالاست پس ما باید این آموزش ها را برایشان فراهم کنیم.

سرشار اضافه کرد: سال گذشته تجربه خوبی در این زمینه داشتیم و امسال هم امیدواریم این تجربه را ادامه دهیم و به خردسالانی که در کنار مادرانشان هستند حدود یک ساعت در روز آموزش دهیم.

مدیر شبکه کودک در پایان با اشاره به جشنواره پویانمایی تلویزیون نیز عنوان کرد: مهمترین دلیل حضور شبکه کودک در جشنواره پویانمایی کمک به پیوست تجاری آثار انیمیشن است چرا که اگر این آثار پخش مناسبی داشته باشند و درصد بالایی از محبوبیت را روی آنتن پیدا کنند تهیه کنندگان به راحتی می توانند آثار خود را نزد سرمایه گذاران ببرند و نسب به تولید آثار تجاری، توزیع در شبکه نمایش خانگی و  فروش آثار اقدام کنند چراکه یکی از ملاک های ارزشمند دانستن اثر، حضور در جشنواره ها و دیگری پرمخاطب بودن آن است.

 

منبع:مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۸۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمود شالویی افزود: یکی از این برنامه‌ها همایش ملی حکیم ابوالقاسم فردوسی است که با معرفی آثار برتر در حوزه فردوسی پژوهی به پایان می‌رسد.
وی افزود: نقش ویژه و تأثیرگذار حکیم ابوالقاسم فردوسی بر تمدن ایرانی و اسلامی بر کسی پوشیده نیست و این حکیم و شاعر بزرگ ایرانی مایه عزت ایرانیان است.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: فردوسی بزرگ منادی صلح، صفا، صمیمیت و وحدت و پیوند میان ملت هاست و باید برنامه‌های پاسداشت و بزرگداشت بیشتری در سطح ملی و بین المللی برای این شاعر و حکیم نامدار برگزار شود تا جهانیان، بیشتر با فردوسی آشنا شوند.

شالویی درباره همایش فردوسی گفت: روز ۲۶ اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر در دانشگاه فردوسی مشهد، همایش علمی با ارائه ۴۰ سخنرانی و مقاله تخصصی برگزار می‌می شود و در روز ۲۷ اردیبهشت، نشست بین المللی با حضور اندیشمندان جهانی در فضای مجازی ساماندهی و اجرا خواهد شد.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: تشکیل انجمن نقالان نوجوان یکی از مصوبات کارگروه بزرگداشت فردوسی است.
وی افزود: تشکیل بنیاد فردوسی و برگزاری همایش «خوسف» تا «طوس» به جهت اهمیت ابن حسام خوسفی و ارتباط او با اندیشه فردوسی از دیگر اقدامات در دست کار است.

بخش دیگر این مراسم با سخنرانی محمد حسین زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه یافت که او با اشاره به برنامه‌های متنوع هفته بزرگداشت فردوسی گفت: امسال و در هفته بزرگداشت حکیم فردوسی چند فعالیت ویژه انجام خواهد شد که از جمله آن‌ها اعطای نشان فردوسی به حماسه سرایان، حماسه پژوهان و حماسه آفرینان است و همچنین نشست‌های تخصصی مختلف با همکاری دانشگاه‌های استان در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

سیدجواد موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی نیز در پایان با اشاره به حضور فعال این نهاد در هفته بزرگداشت فردوسی گفت: برگزای آیین‌های سنتی، پاسداشت هفته کرامت در ایام بزرگداشت فردوسی، راه اندازی کاروان‌های هنری و برگزاری شب شعر از آرامگاه فردوسی تا آرامگاه خیام نیشابوری از جمله فعالیت‌های این اداره کل در هفته بزرگداشت حکیم طوس است.
هفته بزرگداشت فردوسی سال گذشته در تالار وحدت با معرفی فردوسی پژوهان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های علمی و فرهنگی برای نمایشگاه کتاب
  • امیر تتلو در زندان قرآن و نهج‌البلاغه می‌خوانَد | او تمام ‌ماه رمضان را روزه گرفت و برنامه محفل که در شب‌های ‌ماه رمضان پخش می‌شد را نگاه کرد!
  • معرفی چند اثر خواندنی که در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود/ از «نامه‌ای به آسمان» تا «تاکسی‌سواری»
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم